Super hero cursus!

Na de zomervakantie starten we met een nieuwe cursus van 6 weken.
Namelijk de super hero cursus, deze cursus is is in een verhaal lijn opgezet.
De deelnemers mogen zelf als hun eigen held meedoen aan deze cursus.
Plezier maken is het sleutelwoord. Ze leren van alles Coördinatie, samenwerken door puzzels op te lossen. Judo technieken, zwaard vechten en de vliegende trap.

Ontdek

Ontdek het verhaal achter Budoclub Tryitout en Fitness

Over Ons

Maak kennis met onze sportschool

Budoclub Tryitout en Fitness is al meer dan 15 jaar een toonaangevend fitness- en vechtsportschool. Wij bieden een breed scala aan diensten, van jeugd judo tot cardio kickboksen, waarbij wij ons specialiseren in afvallen en het opbouwen van spiermassa voor optimale resultaten.

Onze focus ligt op het behalen van blijvende resultaten voor al onze leden, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Missie en Waarden

Onze Missie

Onze missie is om onze leden te begeleiden en inspireren naar een gezonde levensstijl door gepersonaliseerde fitness- en vechtsportprogramma’s aan te bieden.

Onze Waarden

Onze kernwaarden omvatten toewijding, respect en groei, met een nadruk op het creëren van een ondersteunende en motiverende omgeving voor al onze leden.

Bedrijfsgeschiedenis

Ontdek onze geschiedenis

Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om kwalitatieve en innovatieve fitness- en vechtsportdiensten aan te bieden aan de gemeenschap van Hardinxveld-Giessendam. Onze trotse geschiedenis weerspiegelt onze passie voor gezondheid en welzijn.

Examens

Examens judo en Jujutsu

Bij Budoclub Tryitout en Fitness komt er weer een spannend moment aan: de halfjaarlijkse examens voor judo en jujutsu! In februari en juli krijgen al onze leden de kans om te laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben. Dit is het moment om te schitteren op de tatami en je vooruitgang te vieren. Of je nu een streepje of een hele band verdient, het is een beloning voor al je harde werk en doorzettingsvermogen. We zijn trots op iedereen en kijken ernaar uit om samen deze mijlpalen te bereiken. Zet ‘m op en laat je beste technieken zien! Oss!

judo en jujutsu examens
Examens

Protocollen

Een veilige omgeving.

Bij Budoclub Tryitout en Fitness staan we niet alleen bekend om onze passie voor judo en jujutsu, maar ook om onze toewijding aan veiligheid en structuur. Onze verschillende protocollen zorgen ervoor dat iedereen in een veilige en respectvolle omgeving kan trainen. Of het nu gaat om hygiëne, omgangsvormen, of trainingsmethoden, we streven ernaar om de beste en meest zorgzame club te zijn. We geloven dat duidelijke richtlijnen ons helpen om samen te groeien, sterker te worden en met plezier te trainen. Bij ons voel je je altijd thuis, gewaardeerd en beschermd. Samen maken we van elke training een geweldige ervaring!

protocollen
Veiligheid

Vertrouwenspersoon

Een veilige omgeving.

We vinden het belangrijk dat iedereen die betrokken is bij onze club op een veilige manier kan deelnemen aan en genieten van het sporten. Ongewenst gedrag zoals pesten, discrimineren en/of seksuele intimidatie (oftewel, ieder grensoverschrijdend gedrag) moet bespreekbaar zijn. Je stapt dan naar de trainer en legt uit wat er gebeurt.
Vind je dat om verschillende redenen moeilijk, dan kun je bij de vertrouwenscontactpersoon (VCP) terecht. Met een VCP kun je vertrouwelijk zaken bespreken zonder dat dit met anderen wordt gedeeld. De VCP luistert naar je, denkt mee en begeleidt in het zoeken naar de beste oplossing. Alleen met jouw toestemming kan een VCP informatie delen met een bijv. bestuur of sportbond. De VCP is in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en is gecertificeerd VCP.

Bij onze club kun je terecht bij de volgende vertrouwenscontactpersoon:
Martine van Zanten-Goedhart (47 jaar), getrouwd en woont samen met haar man en vier jongvolwassen kinderen in Hardinxveld-Giessendam, en is al langer bekend met onze sportschool.

Wij vinden het belangrijk dat er gesport kan worden in een ongedwongen sfeer waarbij we op een positieve manier met elkaar omgaan.
Martine is als VCP bereikbaar via martine@tryitout.nl of via 06-83068230 (ook bereikbaar via Whatsapp). Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen voor een gesprek. Stuur een berichtje met je naam en hoe zij contact met je op kan nemen. Als je wil kan je alvast kort melden waar het over gaat, maar daar mag je ook mee wachten tot in een persoonlijk gesprek. Voel je ook vrij om haar persoonlijk aan te spreken, dit mag zowel binnen als buiten de sportschool zijn.
Het belangrijkst is het dat jij je comfortabel voelt bij de manier waarop je jouw verhaal wilt delen.

Bereik je niet het gewenste resultaat na een gesprek met een vertrouwenspersoon van onze club, dan kun je desgewenst contact opnemen met:
Centrum Veilige Sport
Op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 bereikbaar.
Tel: 0900 – 202 5590

https://www.fier.nl/chat-sport/
Deze chat is voor alle leeftijden, je kunt anoniem je verhaal delen als je zelf in een nare situatie zit, of je zorgen maakt om iemand in je omgeving.
De chat is open op: ma-vr : 16.00 tot 06.00 uur en op za, zo & feestdagen: 20.00 tot 6.00 uur.

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) van de Judobond Nederland, Lenie Heijboer
lenie.heijboer26@ziggo.nl
Tel: 06-12577760 (ook bereikbaar via Whatsapp, voicemailberichten worden afgeluisterd)
Meer informatie?

Pest protocol Budoclub Tryitout en Fitness
Seksuele intimidatie protocol Budoclub Tryitout en Fitness
Centrum Veilige Sport
Chat met Fier sport

Meld je aan voor een Gratis Proefles

Ervaar zelf wat Budoclub Tryitout en Fitness voor jou kan betekenen. Neem contact op voor meer informatie of kom langs!

Scroll naar boven