Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

5 GEWELDIGE TIPS OM UW KINDEREN TE HELPEN MET OP AFSTAND TE LEREN

Geplaatst: September 18, 2020

Aan het begin van het nieuwe schooljaar staan ouders overal voor nieuwe uitdagingen en moeilijkere keuzes dan ooit tevoren. Hoewel elke situatie anders is en veel ouders het prettig vinden om hun kinderen weer naar school te sturen, kiezen anderen ervoor om, in ieder geval tijdelijk, gebruik te maken van afstandsonderwijs of hybride leermogelijkheden, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze het veiligst mogelijke onderwijs hebben gekozen. Maar deze beslissing brengt een hele nieuwe reeks onzekerheden met zich mee voor zowel ouders als studenten. Hoe kunnen ouders hun leerlingen gefocust en betrokken houden zonder fulltime leerkracht of supervisors te worden? Als je hebt overwogen in deze richting te gaan, wees dan niet bang. We hebben enkele tips van topexperts verzameld om uw reis op afstand een beetje gemakkelijker te maken, wat stress weg te nemen en een geweldige leerervaring voor uw kind te creëren.

Breng een routine tot stand
Dit is waarschijnlijk de belangrijkste (en voor de hand liggende) factor van allemaal. Kinderen gedijen op structuur, en jongere kinderen hebben er meer van nodig. Het opstellen en volgen van een schema en een routine zal leiden tot betere resultaten. Je kunt wat flexibiliteit inbouwen, en het is belangrijk om pauzes te nemen, maar een schema dat in ieder geval enigszins op een normale schooldag lijkt, zal je kinderen vanaf het begin op het goede spoor houden.

Zorg voor een speciale leerlocatie
De gebruikelijke 'huiswerkplekken' van je kind, zoals de keukentafel, zijn misschien niet de beste optie voor een volledige online schooldag. Als ze te geïsoleerd zijn, hebben ze misschien niet het vermogen om aan hun taak te blijven werken, maar als ze zich midden in het huishouden bevinden, kan dit te storend zijn. Probeer een praktisch medium te vinden en laat uw kind u helpen bij het ontwerpen en personaliseren van de ruimte. Dit geeft ze een gevoel van eigenaarschap en maakt ze klaar om te leren.

Begrijp en stel verwachtingen
Zorg ervoor dat u en uw kind allebei de verwachtingen van afstandsonderwijs begrijpen. Hoeveel tijd moeten ze aan elk onderwerp besteden? Hoe zit het met de schermtijd? Welk bedrag is ideaal, wat is toegestaan? In welk tempo wordt van hen verwacht dat ze werken om de cursus op tijd af te ronden? Als u de verwachtingen vooraf begrijpt, komt u niet voor verrassingen te staan en heeft uw kind een veel betere kans op succes.

Check-in en blijf in contact
De leerkrachten van uw kind zullen graag van u horen, en de meeste programma's voor afstandsonderwijs hebben regelmatig geplande ouder contact intervallen. Zorg ervoor dat uw kind de bevoegdheid heeft om contact op te nemen met zijn leerkrachten als hij hulp nodig heeft, of u te vragen contact op te nemen met de leerkracht voor hen. U moet ook regelmatig en opzettelijk contact opnemen met uw kind. Een goede gewoonte is elke dag 's ochtends inchecken. Vraag ze naar hun lessen voor die dag, eventuele behoeften die ze hebben, welke opdrachten ze moeten voltooien en hoe je ze het beste kunt helpen en hun schooldag kunt ondersteunen.

Profiteer van ondersteuning voor afstandsonderwijs
Een geweldige optie die in opkomst is voor ouders die op zoek zijn naar een veilig alternatief voor persoonlijk onderwijs, is ondersteuning voor afstandsonderwijs, ook wel 'digitale leerkampen' genoemd. Ons Digital Learning Camp kan bijvoorbeeld ondersteuning bieden voor afstandsonderwijs voor uw gezin, de hele dag door, van maandag tot en met vrijdag. Als uw kind is ingeschreven voor afstandsonderwijs via het schooldistrict, in de juiste leeftijdsgroepen, komt het in aanmerking om deel te nemen!

Om fysieke afstanden mogelijk te maken, is ons kamp beperkt tot slechts 20 deelnemers en wordt de temperatuur van elk kind bij het afleveren gemeten, voordat de ouder alles vrij heeft om te gaan. Onze ervaren en gecertificeerde begeleiders zullen toezicht houden op en assisteren bij het leren van uw kind in een schone en gezuiverde omgeving. Vroegtijdig afleveren en laat ophalen is mogelijk zonder extra kosten, en uw kind krijgt veel beweging en lichamelijke activiteit, met alle voordelen die alleen vechtsporten kunnen bieden.

Digitale leerkampen zijn duidelijk een geweldige oplossing voor ouders die een veilig alternatief nodig hebben om weer naar school te gaan, maar die hun kinderen niet het hele semester opgesloten willen houden in huis. Als dit klinkt zoals jij, moet je snel handelen, want we zijn op onze laatste paar plekken! Dus klik op de onderstaande link voor meer informatie en om de plek van uw kind veilig te stellen in ons Digital Learning Camp!