Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

5 GEWELDIGE TIPS OM UW KINDEREN TE HELPEN MET OP AFSTAND TE LEREN

Geplaatst: September 18, 2020

Aan het begin van het nieuwe schooljaar staan ouders overal voor nieuwe uitdagingen en moeilijkere keuzes dan ooit tevoren. Hoewel elke situatie anders is en veel ouders het prettig vinden om hun kinderen weer naar school te sturen, kiezen anderen ervoor om, in ieder geval tijdelijk, gebruik te maken van afstandsonderwijs of hybride leermogelijkheden, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze het veiligst mogelijke onderwijs hebben gekozen. Maar deze beslissing brengt een hele nieuwe reeks onzekerheden met zich mee voor zowel ouders als studenten. Hoe kunnen ouders hun leerlingen gefocust en betrokken houden zonder fulltime leerkracht of supervisors te worden? Als je hebt overwogen in deze richting te gaan, wees dan niet bang. We hebben enkele tips van topexperts verzameld om uw reis op afstand een beetje gemakkelijker te maken, wat stress weg te nemen en een geweldige leerervaring voor uw kind te creëren.

Breng een routine tot stand Dit is waarschijnlijk de belangrijkste (en voor de hand liggende) factor van allemaal. Kinderen gedijen op structuur, en jongere kinderen hebben er meer van nodig. Het opstellen en volgen van een schema en een routine zal leiden tot betere resultaten. Je kunt wat flexibiliteit inbouwen, en het is belangrijk om pauzes te nemen, maar een schema dat in ieder geval enigszins op een normale schooldag lijkt, zal je kinderen vanaf het begin op het goede spoor houden.


4 Tips voor na de Lockdown

Geplaatst: September 06, 2020

Na maanden van isolatie is het redelijk veilig om te zeggen dat iedereen klaar is om weer normaal te gaan doen.  Maar als het concept van 'normaal' nu ongrijpbaar lijkt en je een beetje ongerust bent over wat er gaat komen, weet dan dat je niet de enige bent. "Niemand van ons weet precies hoe de toekomst eruit ziet. Het is daarom begrijpelijk dat veel mensen zich zorgen zullen maken over het leven na een lockdown, of het nu gaat om hun terugkeer naar het werk, kinderen die weer naar school gaan, werkzekerheid, financiën of vroegere routines ', zegt Stephen Buckley, hoofd informatie bij de Britse liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg, Mind.

We hebben enkele van de beste tips van de experts verzameld om uw zorgen weg te nemen en uw overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen!


Lesrooster per 31 augustus

Geplaatst: August 30, 2020


Veiligheid tijdens het sporten

Geplaatst: June 19, 2020

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen:

voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop  blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; 


Ju Jutsu agressie?

Geplaatst: March 15, 2020

In dit blog doe ik een hartstochtelijke poging om het imago van ju jutsu te verbeteren. Met enige regelmaat merk ik in de praktijk dat ju jutsu nog altijd een wat negatief imago heeft. Is ju jutsu zo agressief? Een voorbeeld uit mijn eigen ervaring.

Ik geef af en toe workshops ju jutsu als beweegles op basisscholen. Geweldig om te doen! Het is een verrijking op het reguliere beweegaanbod op school en een leuke manier om ju jutsu uit te dragen.

En toch… Praktisch elke keer komen er jongetjes de zaal in stuiteren met kreten als “Jeeej! We gaan knokken! We gaan vechten! Beuken!”


 1 Older Post