Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Lesrooster per 1 juli

Geplaatst: July 01, 2020

Hier bij ons lesrooster tot aan de zomervakantie.

In de zomervakantie zullen wij ons zomerrooster aanhouden.

Binnenrooster mat 1 juli, lessen zijn 50 minuten rooster kan nog verschuiven


Veiligheid tijdens het sporten

Geplaatst: June 19, 2020

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen:

voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop  blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; 


Ju Jutsu agressie?

Geplaatst: March 15, 2020

In dit blog doe ik een hartstochtelijke poging om het imago van ju jutsu te verbeteren. Met enige regelmaat merk ik in de praktijk dat ju jutsu nog altijd een wat negatief imago heeft. Is ju jutsu zo agressief? Een voorbeeld uit mijn eigen ervaring.

Ik geef af en toe workshops ju jutsu als beweegles op basisscholen. Geweldig om te doen! Het is een verrijking op het reguliere beweegaanbod op school en een leuke manier om ju jutsu uit te dragen.

En toch… Praktisch elke keer komen er jongetjes de zaal in stuiteren met kreten als “Jeeej! We gaan knokken! We gaan vechten! Beuken!”


Je eerste stappen bij Budoclub Tryitout

Geplaatst: March 15, 2020

Oké, je denkt erover om ju jutsu te gaan doen. Super! In dit artikel lees je hoe jouw eerste stappen in de dojo eruit zien bij Budoclub Tryitout, dé vechtsport school voor Hardinxveld en omstreken.

Eerst even proeven

Bij Budoclub Tryitout mag je altijd 1 keer gratis komen proefdraaien. Voor €10,00 kan je 4 keer proefdraaien. Dat is best vaak. De reden daarvoor is dat ju jutsu nogal veelzijdig is. Met 4 proeflessen krijg je echt een goed beeld van wat ju jutsu is. En belangrijker: of je het leuk vindt.


Hoe ziet je loopbaan er bij Budoclub Tryitout uit?

Geplaatst: March 15, 2020

Goed, je bent na een paar proeflessen lid geworden van Budoclub Tryitout, dé vechtsportschool van Hardinxveld en omstreken. In dit artikel schetsen we hoe je ‘vechtsport-loopbaan’ eruit kan zien bij Budoclub Tryitout.

We gaan er even van uit dat je bent gestart in de onze tuimel en stoeien groep, voor leerlingen van 4 tot en met 6 jaar. In deze groep leer je de basisbewegingen van judo en ju jutsu. Het accent ligt vooral op leren bewegen met plezier. En op ontdekken wat je in huis hebt, zodat je bijna vanzelf wat weerbaarder en zelfverzekerder wordt.

Met de streep examens ga je rustig vooruit in de tuimel groep. Je wordt steeds een beetje beter, doordat je veel en met plezier oefent.


 1 Older Post