Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Je eerste stappen bij Budoclub Tryitout

Geplaatst: March 15, 2020

Oké, je denkt erover om ju jutsu te gaan doen. Super! In dit artikel lees je hoe jouw eerste stappen in de dojo eruit zien bij Budoclub Tryitout, dé vechtsport school voor Hardinxveld en omstreken.

Eerst even proeven

Bij Budoclub Tryitout mag je altijd 1 keer gratis komen proefdraaien. Voor €10,00 kan je 4 keer proefdraaien. Dat is best vaak. De reden daarvoor is dat ju jutsu nogal veelzijdig is. Met 4 proeflessen krijg je echt een goed beeld van wat ju jutsu is. En belangrijker: of je het leuk vindt.


Hoe ziet je loopbaan er bij Budoclub Tryitout uit?

Geplaatst: March 15, 2020

Goed, je bent na een paar proeflessen lid geworden van Budoclub Tryitout, dé vechtsportschool van Hardinxveld en omstreken. In dit artikel schetsen we hoe je ‘vechtsport-loopbaan’ eruit kan zien bij Budoclub Tryitout.

We gaan er even van uit dat je bent gestart in de onze tuimel en stoeien groep, voor leerlingen van 4 tot en met 6 jaar. In deze groep leer je de basisbewegingen van judo en ju jutsu. Het accent ligt vooral op leren bewegen met plezier. En op ontdekken wat je in huis hebt, zodat je bijna vanzelf wat weerbaarder en zelfverzekerder wordt.

Met de streep examens ga je rustig vooruit in de tuimel groep. Je wordt steeds een beetje beter, doordat je veel en met plezier oefent.


Regelmatig Trainen.

Geplaatst: March 15, 2020

In deze blog geef ik vier redenen om regelmatig te trainen, óók als je te maken hebt met blessures.

Dus, je bent lid geworden van een vechtsport school. De eerste tijd is alles nieuw en ben je razend enthousiast. Hoe kun je dat enthousiasme vasthouden en regelmatig blijven trainen? Onderstaande overwegingen helpen je daarbij.

Sneller vooruitgang


Hoe kies je een vechtsport school?

Geplaatst: March 08, 2020

In deze blog geef ik drie tips voor het kiezen van een vechtsport school. Waar kun je op letten als je judo of ju jutsu wilt uitproberen? (judo of ju jutsu lees verder als ju jutsu)

Afstand Inkoppertje! De meeste mensen doen dit al: je wilt ju jutsu proberen, je zoekt op internet en je gaat naar de vechtsport school die het dichtst bij je huis is. Logisch en prima! Hoe dichterbij, hoe gemakkelijker het is om twee keer per week (of vaker) de gang naar de dojo te maken.


Naast School

Geplaatst: February 06, 2020

VERBETER DE KWALITEITEN

Kinderen hebben fysieke activiteit nodig om de groei van nieuwe neuronen in de hersenen te bevorderen, wat kan helpen het IQ en de prestaties van uw kind op school te verbeteren. Ons vechtsport programma Ju Jutsu verhoogt de chemische niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat kinderen helpt met denken en te focussen in de klas.

AANMOEDIGING DOOR ZELFVERDEDIGING


 Newer Post 2 Older Post