Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Mindset vs Fixed Mindset

Geplaatst: February 09, 2020

In onze dojo is zelfontwikkeling en mentaliteit een van de belangrijkste aandacht gebieden.

Definitie van "Mindset"

Het woordenboek definieert de term mindset als "denkrichting".


8 positieve stappen voor een gezonde geest.

Geplaatst: February 06, 2020

Praat erover

Iemand vertellen hoe je je voelt, is een geweldige eerste stap om te nemen bij het zoeken naar verbetering van de geestelijke gezondheid. Vaak is het moeilijk om iemand in vertrouwen te nemen over je emoties. Probeer iemand te vinden die je kunt vertrouwen en maak tijd voor elkaar! Je gewaardeerd en belangrijk voelen door iemand anders kan je helpen jezelf in een positiever licht te zien. Wees niet bang om te spreken over doelen voor je mentale en emotionele gezondheid, want het is bewezen dat door je doelen duidelijk te vermelden, je veel meer kans hebt om ze te bereiken.

Blijf actief


Naast School

Geplaatst: February 06, 2020

VERBETER DE KWALITEITEN

Kinderen hebben fysieke activiteit nodig om de groei van nieuwe neuronen in de hersenen te bevorderen, wat kan helpen het IQ en de prestaties van uw kind op school te verbeteren. Ons vechtsport programma Ju Jutsu verhoogt de chemische niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat kinderen helpt met denken en te focussen in de klas.

AANMOEDIGING DOOR ZELFVERDEDIGING


We zijn geopend.

Geplaatst: January 04, 2020

We zijn geopend!!!!

Op zaterdag 4 januari opende we onze deuren van ons nieuwe pand in Boven-Hardinxveld. 

Wat bieden wij aan?


Nieuwe ruimte nieuwe kansen

Geplaatst: November 05, 2019

Nieuwe sport ruimte.

Simpelweg verhuizen is er niet bij, een nieuw sport ruimte moet worden gebouwd. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De betrokken leiding heeft er zin. Ze waren al regelmatig te vinden in het gebouw aan het Krommegat, er zijn al heel wat emmers water gepasseerd. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Sponsor ons via onze acties


 Newer Post 2 Older Post