Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Regelmatig Trainen.

Geplaatst: March 15, 2020

In deze blog geef ik vier redenen om regelmatig te trainen, óók als je te maken hebt met blessures.

Dus, je bent lid geworden van een vechtsport school. De eerste tijd is alles nieuw en ben je razend enthousiast. Hoe kun je dat enthousiasme vasthouden en regelmatig blijven trainen? Onderstaande overwegingen helpen je daarbij.

Sneller vooruitgang


Hoe kies je een vechtsport school?

Geplaatst: March 08, 2020

In deze blog geef ik drie tips voor het kiezen van een vechtsport school. Waar kun je op letten als je judo of ju jutsu wilt uitproberen? (judo of ju jutsu lees verder als ju jutsu)

Afstand Inkoppertje! De meeste mensen doen dit al: je wilt ju jutsu proberen, je zoekt op internet en je gaat naar de vechtsport school die het dichtst bij je huis is. Logisch en prima! Hoe dichterbij, hoe gemakkelijker het is om twee keer per week (of vaker) de gang naar de dojo te maken.


Mindset vs Fixed Mindset

Geplaatst: February 09, 2020

In onze dojo is zelfontwikkeling en mentaliteit een van de belangrijkste aandacht gebieden.

Definitie van "Mindset"

Het woordenboek definieert de term mindset als "denkrichting".


8 positieve stappen voor een gezonde geest.

Geplaatst: February 06, 2020

Praat erover

Iemand vertellen hoe je je voelt, is een geweldige eerste stap om te nemen bij het zoeken naar verbetering van de geestelijke gezondheid. Vaak is het moeilijk om iemand in vertrouwen te nemen over je emoties. Probeer iemand te vinden die je kunt vertrouwen en maak tijd voor elkaar! Je gewaardeerd en belangrijk voelen door iemand anders kan je helpen jezelf in een positiever licht te zien. Wees niet bang om te spreken over doelen voor je mentale en emotionele gezondheid, want het is bewezen dat door je doelen duidelijk te vermelden, je veel meer kans hebt om ze te bereiken.

Blijf actief


Naast School

Geplaatst: February 06, 2020

VERBETER DE KWALITEITEN

Kinderen hebben fysieke activiteit nodig om de groei van nieuwe neuronen in de hersenen te bevorderen, wat kan helpen het IQ en de prestaties van uw kind op school te verbeteren. Ons vechtsport programma Ju Jutsu verhoogt de chemische niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat kinderen helpt met denken en te focussen in de klas.

AANMOEDIGING DOOR ZELFVERDEDIGING


 Newer Post 2 Older Post