Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Vakantierooster

Geplaatst: August 07, 2022

We hanteren nog 14 dagen het vakantierooster.

Maandag:  18:00 tot 18:50 uur jeugd ju jutsu 19:00 tot 19:50 uur jeugd kickboksen


De oorsprong en symboliek achter de kleur van de banden

Geplaatst: October 24, 2021

Het is algemeen bekend dat de verschillende kleuren van de banden "rang" een mate van bekwaamheid hebben in de vechtsport. Maar wist u dat de bandkleuren die aan elke rangorde zijn toegewezen, op zichzelf al opvallend zijn? Elke kleur heeft een speciale betekenis die bedoeld is om te worden omarmd als onderdeel van de vechtsport reis.

Hoewel het aantal banden en de volgorde van de leerprogressie varieert tussen stijlen en scholen, wordt algemeen aangenomen dat de reis van vechtsporten begint met de witte band en eindigt met zwarte band - het hoogste niveau. Elk van de kleuren tussen beginner en meesterschap staat voor een nieuw niveau van groei en ontwikkeling, het is ook algemeen erkend dat het behalen van een zwarte band het begin van een nieuwe reis markeert.


Veel gemaakte fouten bij boksen

Geplaatst: October 21, 2021

1. Je laat je armen hangen

Met stipt op nummer 1 is dat mensen hun handen niet continu omhoog houden en daardoor niet op tijd anticiperen op stoten. Wanneer je één of twee stoten hebt uitgedeeld laat je je armen vaak vallen, let maar op. Houd je armen de hele tijd hoog. Als het niet uit bescherming is, doe het dan om je armspieren te trainen.


Nieuw aanbod bij Budoclub Tryitout

Geplaatst: September 12, 2021

 

 


Lesrooster 15 t/m 20 maart

Geplaatst: March 15, 2021

Voor deze week hebben we het rooster weer klaar staan. Let op er is een kleine verandering in de lessen.

Meld je 1 dag van tevoren aan via onze whatsapp groepen zit je nog niet in de Whatsappgroepen stuur dan even privé een bericht. 


 1 Older Post  Last ›