Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

De verrassende overeenkomsten tussen Fortnite en Judo

Geplaatst: June 11, 2019

Fortnite Battle Royale is op dit moment verreweg het populairste videospel, dus de kans is groot dat je genoeg meningen hebt gehoord. We zijn hier om een ander perspectief te delen.

Maar laten we eerst de basis van Fortnite bespreken. Als je op mij lijkt, is je kennis van de huidige videogames mogelijk wat beperkt, dus hier is de kern. Fortnite Battle Royale is een gratis te spelen multiplayer-videogame, waarbij je uiteindelijk als laatste speler in leven moet zijn. Dit kan worden gedaan door te doden of te ontsnappen aan je tegenstanders.

Het spel speelt zich af op een eiland met een verzameling willekeurige wapens verspreid over het eiland. Het eiland heeft ook een "veilige zone" die langzaam krimpt terwijl het spel doorgaat. Als je te veel buiten deze veilige zone doorbrengt, zul je langzaam sterven.


Hoe vechtsporten tieners kunnen helpen om onzekerheid te bestrijden

Geplaatst: June 11, 2019

Tiener zijn is moeilijk, met onbekende veranderingen in je lichaam en emoties en alle onzekerheden die daarbij horen. Alles wat het opgroeien makkelijker en leuker kan maken, is zeker welkom. Als je een tiener in huis hebt, kun je hun reis naar volwassenheid ondersteunen door ze in te schrijven voor vechtsportlessen. Dit zijn de manieren waarop vechtsporten tieners kunnen helpen:

Groepservaring

Vrienden maken en een gevoel van verbondenheid vinden zijn twee doelen die de meeste tieners hebben. Vechtkunsten bieden een omgeving om de sociale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Tijdens de trainingen leer je om te gaan met andere beoefenaars.


 Newer Post 3 Older Post  Last ›