Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Vechtsport niet alleen voor kinderen.

Geplaatst: June 11, 2019

Veel jonge kinderen groeien op met vechtsporten als een van hun eerste competitieve sportactiviteiten. Het is niet alleen een geweldige activiteit die de deelnemers fysiek actief houdt, maar het wekt een gevoel van prestatie en ethiek op, terwijl je je opwerkt naar het verdienen van een zwarte band. Zelfs als je geen eerdere ervaring hebt met vechtsporten zijn hier acht redenen waarom het nog steeds een geweldige activiteit is om te doen, ook als volwassene. 

Vechtsporten is niet alleen voor kinderen!

Zo veel voordelen:


Clinic CardioBoxing vanaf 13+

Geplaatst: June 11, 2019

Vrijdag 26 april op onze locatie in Rotterdam Lagelandsepad 10 om 20:00 gaan we een speciaal evenement organiseren. Namelijk CardioBoxing, cardioboxing staat garant voor zeer goede workout.

Tijdens de les van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. Voor de clinic laten we niemand anders dan Sandy Theunisse de les verzorgen. Sandy is aan gesloten bij CardioBoxing Nederland en staat garant voor Fun, Conditie en Techniek.


 Newer Post 3 Older Post