Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Matcha chiapudding

Geplaatst: December 25, 2020

Ingrediënten (voor 2 personen) 40 gram chiazaad 180 ml ongezoete amandelmelk


Jeugdfonds Sport & Cultuur

Geplaatst: December 17, 2020

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

 

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.


10 stappen tegen pesten

Geplaatst: November 01, 2020

Je kinderen gaan weer naar school en je bent klaar voor het beste jaar ooit, maar je kent de statistieken; 17% van de leerlingen wordt meer dan eens per maand gepest. En het maakt niet echt uit hoe oud je bent, waar je naar school gaat, welke kleur je hebt of waar je woont, pestkoppen zijn overal. Het is dus tijd om slim te zijn en uw kinderen te helpen de tools en tactieken te leren die werken om pesten te voorkomen.

Pesten kan fysiek, verbaal of de cyberversie zijn. Gelukkig zijn er enkele hulpmiddelen waarmee u uw kinderen kunt helpen om pesten in al zijn vormen te voorkomen, te voorkomen en ermee om te gaan. Hier zijn tien dingen die u uw kinderen kunt leren als ze worden gepest.

1. Leer ze om hulp te halen


4 Tips voor na de Lockdown

Geplaatst: September 06, 2020

Na maanden van isolatie is het redelijk veilig om te zeggen dat iedereen klaar is om weer normaal te gaan doen.  Maar als het concept van 'normaal' nu ongrijpbaar lijkt en je een beetje ongerust bent over wat er gaat komen, weet dan dat je niet de enige bent. "Niemand van ons weet precies hoe de toekomst eruit ziet. Het is daarom begrijpelijk dat veel mensen zich zorgen zullen maken over het leven na een lockdown, of het nu gaat om hun terugkeer naar het werk, kinderen die weer naar school gaan, werkzekerheid, financiën of vroegere routines ', zegt Stephen Buckley, hoofd informatie bij de Britse liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg, Mind.

We hebben enkele van de beste tips van de experts verzameld om uw zorgen weg te nemen en uw overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen!


Lesrooster per 31 augustus

Geplaatst: August 30, 2020


 Newer Post 5 Older Post