Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Hoe kies je een vechtsport school?

Geplaatst: March 08, 2020

In deze blog geef ik drie tips voor het kiezen van een vechtsport school. Waar kun je op letten als je judo of ju jutsu wilt uitproberen? (judo of ju jutsu lees verder als ju jutsu)

Afstand Inkoppertje! De meeste mensen doen dit al: je wilt ju jutsu proberen, je zoekt op internet en je gaat naar de vechtsport school die het dichtst bij je huis is. Logisch en prima! Hoe dichterbij, hoe gemakkelijker het is om twee keer per week (of vaker) de gang naar de dojo te maken.


Naast School

Geplaatst: February 06, 2020

VERBETER DE KWALITEITEN

Kinderen hebben fysieke activiteit nodig om de groei van nieuwe neuronen in de hersenen te bevorderen, wat kan helpen het IQ en de prestaties van uw kind op school te verbeteren. Ons vechtsport programma Ju Jutsu verhoogt de chemische niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat kinderen helpt met denken en te focussen in de klas.

AANMOEDIGING DOOR ZELFVERDEDIGING


Verhuis bericht

Geplaatst: October 13, 2019

We hebben iets leuks te melden, we gaan verhuizen! 'Alles gebeurt in Beneden-Hardinxveld' horen we vaak. Voor ons een reden om eens verder te kijken en uit te vliegen. Het resultaat? Een ander gebouw, meer richting Beneden-Hardinxveld. 1 kilometer verderop, om precies te zijn! We blijven gewoon in Boven-Hardinxveld, maar nu met een eigen ruimte waar we meer activiteiten kunnen aanbieden. Niet alleen activiteiten, maar ook faciliteiten zoals een kantine een aparte wachtruimte en een receptiebalie.

Wat kunt u van ons verwachten in de toekomst?

Cardio (kick) boksen jeugd.


Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Geplaatst: March 11, 2019

Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Welkom bij onze nieuwe website! We zijn trots om Hardinxveld en Rotterdam te dienen met ons kindervechtsport programma! Bij Budoclub Tryitout werken we er hard aan om ons uiterste best te doen voor elke persoon die door onze deuren loopt. En jij zou de volgende zijn! We bieden in Hardinxveld en Rotterdam een praktische benadering van ons kinder programma aan. Je hebt geen voorafgaande ervaring nodig om te slagen! Bezoek ons bij Budoclub Tryitout en ontdek zelf wat ons de beste vechtsportfaciliteit in Hardinxveld en Rotterdam maakt. Vul het formulier 'Verzoek om informatie' aan de onderkant van de pagina of kijk welke online aanbieding we voor u hebben. Boek vandaag nog een bezoek!  En vergeet niet om hieronder te klikken om ons te bezoeken op onze social media-pagina's !! ....


Waarom we van vechtsport instructeurs houden

Geplaatst: February 23, 2019

Teacher Appreciation Week

Ter ere van Teacher Appreciation Week wil Budoclub Tryitout benadrukken wat het betekent om leraar te zijn en wat we waarderen in een instructeur voor vechtsporten. Leraren zijn een vitaal onderdeel om levens te verrijken en waardevolle levenslessen bij te brengen. Om een instructeur voor vechtsporten te zijn, moet je verschillende gebieden van leiderschap beheersen.Vechtsporten vereisen diepgaande discipline, geduld en doorzettingsvermogen - alle belangrijke eigenschappen die een instructeur niet alleen zou moeten hebben, maar ook moet leren. Hier zijn een paar leerbare waarden en tips die Budoclub Tryitout op prijs stelt van onze instructeurs voor vechtsporten.

Het geduld leren


 Newer Post 5