Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

10 stappen tegen pesten

Geplaatst: November 01, 2020

Je kinderen gaan weer naar school en je bent klaar voor het beste jaar ooit, maar je kent de statistieken; 17% van de leerlingen wordt meer dan eens per maand gepest. En het maakt niet echt uit hoe oud je bent, waar je naar school gaat, welke kleur je hebt of waar je woont, pestkoppen zijn overal. Het is dus tijd om slim te zijn en uw kinderen te helpen de tools en tactieken te leren die werken om pesten te voorkomen.

Pesten kan fysiek, verbaal of de cyberversie zijn. Gelukkig zijn er enkele hulpmiddelen waarmee u uw kinderen kunt helpen om pesten in al zijn vormen te voorkomen, te voorkomen en ermee om te gaan. Hier zijn tien dingen die u uw kinderen kunt leren als ze worden gepest.

1. Leer ze om hulp te halen


4 Tips voor na de Lockdown

Geplaatst: September 06, 2020

Na maanden van isolatie is het redelijk veilig om te zeggen dat iedereen klaar is om weer normaal te gaan doen.  Maar als het concept van 'normaal' nu ongrijpbaar lijkt en je een beetje ongerust bent over wat er gaat komen, weet dan dat je niet de enige bent. "Niemand van ons weet precies hoe de toekomst eruit ziet. Het is daarom begrijpelijk dat veel mensen zich zorgen zullen maken over het leven na een lockdown, of het nu gaat om hun terugkeer naar het werk, kinderen die weer naar school gaan, werkzekerheid, financiën of vroegere routines ', zegt Stephen Buckley, hoofd informatie bij de Britse liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg, Mind.

We hebben enkele van de beste tips van de experts verzameld om uw zorgen weg te nemen en uw overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen!


Lesrooster per 31 augustus

Geplaatst: August 30, 2020


Veiligheid tijdens het sporten

Geplaatst: June 19, 2020

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen:

voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop  blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; 


Ju Jutsu agressie?

Geplaatst: March 15, 2020

In dit blog doe ik een hartstochtelijke poging om het imago van ju jutsu te verbeteren. Met enige regelmaat merk ik in de praktijk dat ju jutsu nog altijd een wat negatief imago heeft. Is ju jutsu zo agressief? Een voorbeeld uit mijn eigen ervaring.

Ik geef af en toe workshops ju jutsu als beweegles op basisscholen. Geweldig om te doen! Het is een verrijking op het reguliere beweegaanbod op school en een leuke manier om ju jutsu uit te dragen.

En toch… Praktisch elke keer komen er jongetjes de zaal in stuiteren met kreten als “Jeeej! We gaan knokken! We gaan vechten! Beuken!”


‹ First  Newer Post 6 Older Post