Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Interview Praktijk 4 People

Geplaatst: September 12, 2021

Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Haksteen, ik ben 31 jaar oud en ben moeder van een prachtige zoon van 7 en dochter van 5. Samen met mijn kinderen, vriend, zijn dochter (17) en onze pup wonen we in Papendrecht. Mijn vriend helpt mij op de achtergrond met dingen regelen voor de praktijk. Naast dat ik massages geef werk ik ook nog 16 uur als management assistent in Dordrecht bij een verpleegtehuis.

 Hoe ben ik begonnen met masseren?

In 2013 ben ik begonnen met de cursus Sportmassage omdat ik graag aan de slag wilde als Soigneur (verzorgster) bij een wielerploeg. In 2016 heb ik ook mijn Sporttherapie diploma mogen halen, zodat ik ook blessures kan behandelen. Uiteindelijk heb ik in de tussentijd tot aan het openen van mijn praktijk nog diverse cursussen gevolgd zoals: Hot Stone Massage, Bevallings- en kraamvrouwmassage, Kindermassage, Medical Taping Concept, Docent Babymassage, Docent babyyoga,
Docent dreumes- en peuterdans, workshop Essentiële Oliën en de Raindrop Technique© Massage. Op dit moment ben ik nog bezig met een 2 jarige opleiding tot gewichtsconsulent.

 

De Praktijk

Sinds september 2020 heb ik mijn eigen praktijk gevestigd aan de Biezen 21-C te Papendrecht. Ik heb toen besloten om hier alleen massages, behandelingen en cursussen te geven aan vrouwen, baby's en kinderen. Dit omdat ik mezelf deze specialisatie heb geven. Echter anno oktober 2021 krijg ik een 2e praktijkruimte in de Budoclub Tryitout in Hardinxveld-Giessendam, waar ik uiteindelijk een ander aanbod zal creëren. Hier zal ik ook weer Sporttherapie en Sportmassage gaan geven. Ik heb daarom besloten om in Papendrecht het aanbod hetzelfde te houden en in Hardinxveld te gaan uitbreiden.

Mocht je willen weten welke behandeling nou waar gegeven wordt kijk dan hierboven bij Locatie Papendrecht en Locatie Hardinxveld