Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

vriendschappen

Naast School

Geplaatst: February 06, 2020

VERBETER DE KWALITEITEN

Kinderen hebben fysieke activiteit nodig om de groei van nieuwe neuronen in de hersenen te bevorderen, wat kan helpen het IQ en de prestaties van uw kind op school te verbeteren. Ons vechtsport programma Ju Jutsu verhoogt de chemische niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat kinderen helpt met denken en te focussen in de klas.

AANMOEDIGING DOOR ZELFVERDEDIGING

Kinderen leren belangrijke zelfverdedigingsvaardigheden in Ju Jutsu, omdat het hen leert hoe ze zich een weg kunnen banen naar een dominante positie of kunnen ontsnappen aan een ongemakkelijke positie, allemaal in een veilige omgeving. Het japanse Ju Jutsu geeft kinderen de zelfverdedigingslessen die ze nodig hebben om zelfverzekerd te zijn in een compromitterende situatie zonder een ander kind te slaan of te schoppen.

BEVORDER HET ZELFVERTROUWEN

Als u uw kind inschrijft bij Budoclub Tryitout, vergroot dit het zelfvertrouwen en andere kwaliteiten die het nodig heeft om fysiek en mentaal te groeien. Kinderen bij Budoclub Tryitout leren vaardigheden door de training die ze doorlopen om te promoveren naar een hogere band. Deze manier van motivatie helpt kinderen om vooruitstrevend te zijn en zich in te zetten om een doel te bereiken.

HELP VRIENDSCHAPPEN CREËREN

Door je kind in te schrijven leren ze nieuwe leeftijds-genoten kennen, kunnen ze levenslange vriendschappen sluiten. Er is een speciale band tussen leden wanneer ze nieuwe vaardigheden leren en groeien tijdens hun  Ju Jutsu reis. Leden brengen tijd door met elkaar, terwijl ze aan hun zelfverdedigings-techniek werken tijdens de les, maar besteden ook veel vrije tijd aan het praten en delen van hun leven samen door middel van band promoties of andere team activiteiten. Veel oud-leden zegen dat ze de vriendschappen die ze opgedaan hebben bij Budoclub Tryitout de mooiste herinnering is.

Over het algemeen hopen we dat je geniet van een mooie tijd met je kinderen en dat je overweegt om ze aan te melden bij Budoclub Tryitout. U zult er geen spijt van krijgen!

Get Started Today!