Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

verhuizing

Nieuwe ruimte nieuwe kansen

Geplaatst: November 05, 2019

Nieuwe sport ruimte.

Simpelweg verhuizen is er niet bij, een nieuw sport ruimte moet worden gebouwd. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De betrokken leiding heeft er zin. Ze waren al regelmatig te vinden in het gebouw aan het Krommegat, er zijn al heel wat emmers water gepasseerd. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Sponsor ons via onze acties
Binnenkort komen we met enkele sponsor acties denk hierbij aan schoenen verzamelen voor het goede doel. Een actieve sponsor actie bijvoorbeeld, rondjes rennen, opdrukken, ligzit, trappen,stoten of worpen.  Alle kleine beetjes helpen!

Veelgestelde vragen

Waarom gaan jullie verhuizen?
We willen onze activiteiten graag uitbreiden dat is helaas niet mogelijk op de huidige locatie, waardoor we eigenlijk zijn gaan kijken naar een eigen ruimte.

Wanneer gaan jullie verhuizen?
Budoclub Tryitout gaat in Hardinxveld per 1-1-2020 verhuizen naar het Krommegat 3372 HD Hardinxveld.

Wat betekent de verhuizing voor mijn kind?
De verhuizing en ons nieuwe sport ruimte op het krommegat geeft een aantal voordelen: Meer ruimte, geen mat neerleggen of opruimen. De zaal hoeft niet gedeeld te worden met andere verenigingen dit geeft meer rust tijdens de trainingen. We bieden meer sporten aan naast het Judo en Ju Jutsu. Daarnaast gaan we meer doen alleen sport ook meer creatifiteit.

Draaien de groepen gewoon door tijdens de verhuizing?
We zullen alles in het werk stellen om de trainingen van de groepen zo normaal mogelijk te laten verlopen tijdens de verhuizing. Mochten de trainingen veranderen of niet doorgaan dan zult u hier door de betreffende leiding tijdig van op de hoogte worden gebracht.

Kan ik helpen?
De verhuizing van Budoclub Tryitout zal zowel van de vrijwilligers, als financieel het nodige vragen. Mocht u op enige manier kunnen helpen, bijvoorbeeld met de kennis die u hebt rondom verhuizen of in financiële/materiële sponsoring, dan horen wij dit graag. U kunt contact opnemen met Michael Walters of Jacqueline Walters, info@tryitout.nl