Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Moe na het sporten

Te moe om te oefenen? Krijg energie doormiddel van vechtsporten!

Geplaatst: June 11, 2019

Heb jij ook wel eens excuses om niet te sporten? Is het te koud, te nat, te donker of te warm?
Eén van de meest gehoorde excuses om niet te sporten is tijdgebrek. Je werkt, volgt een opleiding, hebt kinderen en een druk sociaal leven… Allemaal dingen die tijd en aandacht van je vragen. Logisch dat sporten erbij in schiet. Toch? Houd jezelf niet langer voor de gek.

Vaak heb je namelijk wel tijd hebt om voor de TV te hangen of te Facebooken. Besteed je die tijd aan sporten, dan geeft je dat niet alleen meer energie en een betere gezondheid. Je kunt je ook beter concentreren en bent productiever en dus efficiënter. Zo houd je nog eens tijd over!

 

Verander je schema

Als u uit gewoonte ’s avonds traint, probeer dan eens ’s morgens te trainen zet de wekker een uurtje eerder. Een trainingssessie in de vroege ochtend zal je de rest van de dag helpen energie te geven en te motiveren. Bovendien kunt u uitkijken naar een ontspannende avond, wetende dat u uw doel hebt bereikt. Dit kan een eenvoudige oplossing zijn als je ’s avonds thuis komt en te moe bent om nog te gaan sporten.

Inspanning leveren kost energie, maar na dertig minuten voel je juist energieker. Bij ons vechtsport programma raak je zowel fysiek als mentaal uit geput. Maar na een lekkere douch voel je juist beter in je vel zitten. Alsof het luie zweet er uit gesport is.

Volg ook eens een vechtsport programma bij Budoclub Tryitout en ervaar hoe het is als je moe maar voldaan de kleedkamer in loopt.

start