Super hero cursus!

Na de zomervakantie starten we met een nieuwe cursus van 6 weken.
Namelijk de super hero cursus, deze cursus is is in een verhaal lijn opgezet.
De deelnemers mogen zelf als hun eigen held meedoen aan deze cursus.
Plezier maken is het sleutelwoord. Ze leren van alles Coördinatie, samenwerken door puzzels op te lossen. Judo technieken, zwaard vechten en de vliegende trap.

Jujutsu Beoefenen als Familie bij Budoclub Tryitout en Fitness

jujutsu als familie

Welkom bij onze subpagina over hoe jujutsu als familie te beoefenen bij Budoclub Tryitout en Fitness! Bij onze club bieden we een uitgebreid programma voor zowel jeugd als volwassenen, met verschillende trainingsmomenten gedurende de week. Laten we eens kijken naar ons lesrooster en wat je kunt verwachten van onze jujutsulessen.

Ons Lesrooster bij Budoclub Tryitout en Fitness

Maandag:

  • Jeugd Jujutsu: 18:00 uur
  • Jujutsu voor 13 jaar en ouder: 20:00 uur

Woensdag:

  • Jeugd Jujutsu: 16:00 uur
  • Junioren en Volwassenen Jujutsu: 20:00 uur

Vrijdag:

  • Junioren en Volwassenen Jujutsu: 20:00 uur

Zaterdag:

  • Jeugd Jujutsu: 12:00 uur

Focus op Zelfverdediging

Bij Budoclub Tryitout en Fitness ligt onze focus op de kant van zelfverdediging in plaats van wedstrijdvormen. We geloven dat jujutsu een waardevolle vaardigheid is voor het hele gezin, waarmee je jezelf kunt beschermen en zelfvertrouwen kunt opbouwen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden in het aanleren van effectieve technieken die bruikbaar zijn in realistische situaties.

Kom Trainen als Familie!

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met jujutsu, bij Budoclub Tryitout en Fitness is er voor elk gezinslid een geschikte les. Onze jeugdlessen zijn speciaal ontworpen om jongeren op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met jujutsu, terwijl de lessen voor junioren en volwassenen meer diepgang bieden en je uitdagen om je vaardigheden te verbeteren.

Verken Meer Op Onze Vechtsport Pagina

Voor meer informatie over jujutsu en andere vechtsporten, bekijk onze vechtsport pagina. Hier vind je uitgebreide informatie over verschillende vechtsporten, trainingstips en advies om je vaardigheden te verbeteren en jezelf te verdedigen in verschillende situaties. Kom langs bij Budoclub Tryitout en Fitness en ontdek de vele voordelen van jujutsu voor het hele gezin!

Scroll naar boven