Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Volwassen Ju Jutsu

Exclusieve Web
aanbiedingen

Handel nu

Beperkte plaatsen beschikbaar

We respecteren uw privacy en zullen NOOIT uw e-mailadres verkopen, verhuren of delen.

Wil je leren jezelf te verdedigen en grotere aanvallers te verslaan?
Nooi meer onderdrukt worden!

ju jutsu

Deelnemen aan de nieuwste fitness-rage leidt meestal tot verveling en teleurstelling. Door een echt doel toe te voegen aan je dagelijkse routine, zul je niet alleen in de beste vorm van je leven komen; U zult het ook veel gemakkelijker vinden om consistent te blijven en uw volledige potentieel te bereiken.


Het vinden van een fitnessroutine waar je van kunt genieten, mag geen moeilijke taak zijn.

Als volwassen zijn we gauw enthousiast over een nieuwe sport routine, maar al snel verveelt deze routine zich. Rond 1910 werdt Ju Jutsu in Nederland geïntroduceerd toen nog vol met geheime kunsten en werdt gegeven in privé clubs. In de jaren 1980 werdt Ju Jutsu steeds populairder en kreeg zijn eigen cultuur.

In vorm komen en vertrouwen winnen, niet door saaie gym oefeningen die we vrezen, maar toegepaste oefeningen die er toe doen! Laat het Ju Jutsu-programma van Budoclub Tryitout je helpen om je maximale fysieke en mentale potentieel te bereiken.

 

DE JU JUTSU LESSEN VAN BUDOCLUB TRYITOUT
VERBINDEN DE LEDEN DOOR:

Lesvaardigheden Over Zelfverdediging

Lesvaardigheden Over Zelfverdediging

Werken Aan Zelfvertrouwen

Werken Aan
Zelfvertrouwen

Leer jezelf te verdedigen tegen aanvallers

Leer jezelf te verdedigen tegen aanvallers

KOM IN DE BESTE VORM VAN JE LEVEN EN LEER JEZELF TE BESCHERMEN!

Ju Jutsu wordt algemeen beschouwd als de meest effectieve vorm van zelfverdediging ter wereld en is enorm populair geworden, vooral door de explosie van MMA. Het belangrijkste doel van Ju Jutsu is om een tegenstander te controleren.

Door leerlingen te leren het gevecht staand en op grond uit te voeren, waarbij ze trappen, stoten, houdgrepen en andere effectieve technieken kunnen gebruiken om zichzelf te verdedigen, helpt Ju Jutsu zelfs als de aanvaller groter is dan jij zelf.

Het beste van alles is dat Japanse Ju Jutsu kracht en behendigheid opbouwt, die beide helpen bij zelfverdediging situaties.

ONS JU JUTSU PROGRAMMA IS COMPLEET

Omdat we ons zowel staand als op de grond kunnen verdedigen. We leren je alles om jezelf te verdedigen in iedere situatie. Het beoefenen van het Japanse Ju Jutsu geeft leerlingen de kennis dat ze de kracht van hun lichaam kunnen gebruiken om dingen te doen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. In de loop van de tijd vergroot het het zelfvertrouwen en de trots dat gaat over op het werk, thuis en op elk gebied van je persoonlijke leven.

ZELFVERDEDIGING VOOR DE ECHTE WERELD

Ju Jutsu is een uniek zelfverdediging programma dat je voorbereid om jezelf te verdedigen. Gebaseerd op eenvoudige principes en instinctieve bewegingen, is dit op realiteit gebaseerde systeem ontworpen om in de kortst mogelijke tijd echte zelfverdediging te leren.

Dit zijn veel van dezelfde strategieën die politieambtenaren gebruiken in een dreigende situatie.

Maar er is nog een belangrijk detail om hieraan toe te voegen: Het is plezier !!!

Starten is eenvoudig!

martial arts trial offer

CLAIM

Een van onze Exclusieve
Online aanbiedingen

schedule martial arts classes

claim online aanbieding

De eerste
semi-privéles

begin martial arts

Speciale Aanbieding

Start Nu
met Ons Programma

WAT MAAKT BUDOCLUB TRYITOUT ANDERS
DAN ANDERE VECHTSPORT SCHOLEN?

We richten ons op het persoonlijke ontwikkelingsaspect van vechtsporten, niet alleen op zelfverdediging.

Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerde zwarte band dragers, gekwalificeerd en bevoegd om vechtsporten te geven.

Elke instructeur heeft een intensief certificatieproces doorlopen, gebaseerd op jarenlange traditie, onderzoek en ontwikkeling.

FEIT: 1 op de 1000 volwassenen in Nederland zal dit jaar worden lastig gevallen

protection

elke 10 minuten

vindt een inbraak plaats in Nederland.

protection self-defense

2,3% van gewapende overvallen

zijn woning gerelateerd.

protection self-defense

Dagelijks 5 meldingen

over seksueel misbruik.

WORDT GEEN SLACHTOFER.

Begin vandaag met het leren van Ju-Jutsu en leer jezelf te verdedigen

Wordt daadkrachtig • Fysiek sterker • Krijg vertrouwen voor jezelf en je gezin

3 MANIEREN HOE ONZE ZELFVERDEDIGING
LESSEN U HELPEN:

Brazilian Jiu Jitsu

RESPECT

Werk aan
je zelfvertrouwen.

Ju Jutsu

BEWUSTZIJN

Leer echte
zelfverdedigingstactieken.

Ju Jutsu

MENTALE GEZONDHEID

Verminderd
stres!

Budoclub Tryitout Logo

Bij Budoclub Tryitout is het onze missie om u te helpen een zelfverzekerd, gericht persoon te worden met de levens veranderende vaardigheden van Ju Jutsu.

Volwassen Ju Jutsu

TRAINING IN HARDINXVELD EN ROTTERDAM

Bij de lessen staat de techniek van deze oosterse verdedigingssport centraal, maar ook het wedstrijdelement komt aan bod tijdens de training voor (jong)volwassenen. Dit noemen we ook wel het stoei-element (fighting-system). Tijdens de trainingen benut je alle spieren in je lichaam. Je verbetert je conditie, techniek en je oefent met respect voor elkaar en voor je eigen lichaam. Je leert ook hoe je veilig moet vallen. Op deze manier voorkom je blessures en is ju jutsu een leuke en ontzettend uitdagende sport.

Volwassen Ju Jutsu

FYSIEK EN MENTAAL

Doordat je verschillende ju jutsu technieken door elkaar gebruikt tijdens een training, wordt een goede spierontwikkeling en beheersing tot stand gebracht. Ook mentale eigenschappen als zelfvertrouwen, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen zijn een positief gevolg van het beoefenen van ju jutsu. Dit kunnen we in theorie verder uitwerken, maar het is beter om dit zelf eens te ervaren.

Volwassen Ju Jutsu

TRADITIONEEL ONTMOET MODERN

Ons programma is de perfecte mix van traditionele vechtsporten en moderne zelfverdedigingsvaardigheden die in de echte wereld van toepassing zijn. Onze lessen leren je niet alleen hoe je jezelf moet beschermen ze brengen ook de nodige bewustzijnsvaardigheden bij om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.

Wat anderen leden ervaren:

Super leuk voor kinderen! Ze leren met respect om gaan met elkaar! Zich zelf leren verdedigen en leren vallen. Ook voor het zelfvertrouwen is het erg goed. Zelf volg ik sinds kort de Strong Woman groep erg leuk om te doen.

Clarissa

Hardinxveld

Uitstekende manier van lesgeven die voor iedereen begrijpbaar is. Hier ben je geen nummertje maar een persoon die er toe doet.

Anna Visser

Hardinxveld

Veel Gestelde Vragen

Our Teen & Adults Martial Arts program is for  ages 14 & up.

We offer month to month memberships as well as savings on longer plans

You will receive an email with instructions on how to schedule your first class. One of our instructors will call you, or you may call the school directly.

No, you learn “A proper way to defend yourself.”

Our Martial Arts classes' primary goal is to make sure our students have fun in a enjoyable, safe environment. Come and see a class for yourself - we all have a blast and our instructors do too.

No, our classes are a good mix of men and women of all fitness levels. Beginners train alongside some of the more experienced members, helping each other out in a enjoyable team environment.

Voel je meer zelfverzekerd, meer ontspannen, sterker en in controle! Begin vandaag met Ju Jutsu!

Dit is een aanbieding met beperkte tijd! Er zijn slechts 25 totale plaatsen beschikbaar.

martial arts Proef aanbieding

Proefles =
Geen Verplichtingen

private martial arts lesson

Gratis shirt &
inclusief privé les

satisfaction guarantee

100% Geld Terug
Gegarandeerd!