Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Kinder Programma

Exclusieve Online
aanbiedingen

Handel nu

Beperkte plaatsen beschikbaar

We respecteren uw privacy en zullen NOOIT uw e-mailadres verkopen, verhuren of delen.

OUDERS IN HARDINXVELD EN ROTTERDAM ZIJN VERBAASD OVER DE POSITIEVE IMPACT VAN DE ZELFVERDEDIGING LESSEN DIE HET OP HUN KINDEREN HEEFT.

Je kunt vechtsporten natuurlijk associëren met hollywood-stunts en trappen en stoten, maar het zelfverdedigingsaspect van vechtsporten is er slechts een klein deel van. Kinderen die vechtsporten leren, ontwikkelen het vertrouwen om te weten dat als ze ooit worden gepest, ze de vaardigheden hebben die ze nodig hebben om zichzelf te verdedigen. De echte vaardigheid die we leren is echter dat situaties met woorden worden opgelost voordat ze ooit tot een fysiek niveau escaleren.

BUDOCLUB TRYITOUT IS UW PARTNER IN OPVOEDEN

We leren dezelfde waarden die u thuis leert, in een positieve, veilige en leuke omgeving.

De basis van ons curriculum voor vechtsporten voor kinderen is het ontwikkelen van levensvaardigheden, zoals een positieve mentale houding, doelen stellen, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en zelfvertrouwen.

Starten is eenvoudig!

CLAIM

Een van onze Exclusieve
Online aanbiedingen

Rooster

De eerste semi-privéles
van uw kind

HAALOP

Het gratis t'shirt van uw kind
& begin met zelfverdediging!

Kids Taekwondo Karate Fitness Martial Arts

Peuter budo

Leeftijden: 2-3 jaar

Je kind heeft al op jonge leeftijd lichaamsbeweging nodig. De peuter (2 tm 4 jaar ) heeft veel beweging nodig in verband met de groei die het kind doormaakt. Voldoende beweging stimuleert een goede ontwikkeling. De peuter leert niet alleen nieuwe bewegingen, maar verbetert ooks reeds aangeleerde bewegingen. En het leuke is: je peuter doet het samen met jou! Is je zoon of dochter 2 – 4 jaar? Dan kun je samen met hem of haar meedoen met onze Peuter budo. Samen zullen jullie de basisprincipes van budo spelenderwijs leren kennen. Bovendien stimuleert Peuter budo de controle die je peuter over zijn of haar lichaam heeft. Door de bewegingen ontwikkelt je kind motorische vaardigheden en daar heeft hij of zij levenslang profijt van.

Tuimel en Stoeien

Tuimel en Stoeien

Leeftijden: 4-6 jaar

Kinderen zijn heel leergierig en willen graag spelen, stoeien en tuimelen. Tijdens onze lessen Tuimel en Stoeien in Hardinxveld kunnen kinderen van vier tot zes jaar hun energie kwijt in allerlei leuke spelletjes. Deze spelletjes zijn de grondbeginselen van ju jutsu en judo. Zonder dat zij het merken, leren zij spelenderwijs de basisbeginselen van judo en ju jutsu. De lessen in Hardinxveld duren 45 minuten. Tijdens de les worden de sociale en motorische vaardigheden van de judoka’s en ju jutsuka’s bevorderd. Zij leren samen te spelen en stoeien met leeftijdsgenootjes, zonder dat ze elkaar pijn doen. Ook leren ze een aantal basisoefeningen van ju jutsu en judo. Zo maken zij op een zeer laagdrempelige manier kennis met deze twee verdedigingssporten.

kids judo

Jeugd Judo

Leeftijden: 5-12 jaar

Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is judo. De jeugdgroep is voor jongens en meisjes van ongeveer vijf tot twaalf jaar oud. Iedereen kan hier aan mee doen, want we trainen ieder op zijn eigen niveau. Bij deze sport wordt je mentaal en fysiek uitgedaagd. De sport verhoogt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid, maar is bovenal ontzettend leuk om te doen. Je traint op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam, onder leiding van een ervaren trainer. De training duurt een uur. Hier leer je de basis van judo, zoals valbreken, houdgrepen en worpen. Je hoeft niet sterk te zijn, want je leert vooral hoe je de beweging van een ander kan gebruiken om jezelf te verdedigen.

Jeugd Ju Jutsu

Jeugd Ju Jutsu

Leeftijden: 6-12 jaar

Wilt u dat uw kind het belang van samenwerken begrijpt? Ben je op zoek naar een extra activiteit die het zelfvertrouwen, het onderwijs en vooral het plezier bevordert? Als dat zo is, kies dan de Ju Jutsu school gekozen door 9 van de 10 ouders in Hardinxveld en Rotterdam – Budoclub Tryitout! De maandelijkse kinderlidmaatschappen bij Budoclub Tryitout zullen je kinderen voorzien van de lessen die ze nodig hebben om te bloeien! De instructeur is 110% toegewijd aan het algehele succes van uw kind binnen en buiten onze school. Elke Ju Jutsu-klas waaraan uw kind deelneemt, zal het belang van #teamwerk, #concentratie, #opleiding en #veiligheid bevorderen.

Fitness Kickboksen

Jeugd Cardio Kickboksen

Leeftijden: 5 - 13 jaar

Tijdens de lessen van jeugd cardio kickboksen maken kinderen spelenderwijs kennis met de (kick) bokstechnieken. Daarnaast werken we aan algemene competenties, zoals discipline, coördinatie en conditie.

De focus ligt op de sociale omgang van de kinderen in de les, waarbij het zelfvertrouwen van de kinderen centraal staat. In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om lichamelijk contact.

Zo mogen de kinderen niet sparren in onze lessen. Wij staan voor Plezier, Conditie en Techniek.

GEEF UW KIND HET GESCHENK VAN HET LEVEN
START NU AAN DE REIS MET ONS VECHTSPORT PROGRAMMA VOOR UW KIND.

Dit is een aanbieding met beperkte tijd! Er zijn slechts 25 totale plaatsen beschikbaar.

Speciale kennismakingsaanbieding

Proefles aanbieding =
Geen Verplichtingen

schedule martial arts classes

Gratis T'shirt
& Inclusief Privéles
(€65,00)

begin martial arts

100% Geld Terug
Gegarandeerd!