Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

KIES EEN GEPAST PROGRAMMA: :

Kinderen

2 Online Aanbiedingen Beschikbaar

Volwassen

2 Online Aanbiedingen Beschikbaar

Iedereen Kan aan Vechtsporten Beginnen.
Elke leeftijd, elk fitnessniveau.

Probeer ons vechtsportprogramma vandaag nog, zonder risico's en zonder toezeggingen!

IS JE FITNESSROUTINE OOK EENTONIG?

De meeste fitnessroutines mislukken vanwege een gebrek aan resultaten, waardoor de motivatie en doorzettingsvermogen ontbreekt om door te gaan.

Om nog maar te zwijgen over de verveling die te wijten is aan het feit dat steeds dezelfde oefeningen herhaald worden. Omdat niet iedereen zich een personal trainer kan veroorloven om gemotiveerd te blijven. Resultaten blijven daardoor achterwegen.

HEEFT U PROBLEMEN MET HET VINDEN VAN EEN BEWEGINGSPROGRAMMA WAT UW KIND GRAAG DOET?

Voor ouders biedt het vinden van een fysieke activiteit voor hun kinderen veel extra uitdagingen.

Kinderen zijn gauw enthousiast maar verliezen ook snel weer hun een interesse voor een sportactiviteit. Het is niet ongebruikelijk om ouders te horen die constant bezig zijn met het uitproberen van elke sportactiviteit in de stad in de hoop 'degene' te vinden waar hun kind zich aan vasthoudt.

VECHTSPORTEN ZIJN ANDERS DAN ANDERE SPORTEN.

De unieke voordelen van vechtsporten voor lichaam en geest zijn anders dan voor andere sporten, omdat de kern van de training de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling.

Ja, natuurlijk leren we onszelf te verdedigen, vertrouwen te krijgen en in vorm te komen, maar de progressieve aard van werken aan de volgende band maakt vechtsporten uniek, omdat het een individuele sport is die beoefend wordt in een teamomgeving.

Michael Walters

PROBEER ONS PROGRAMMA VANDAAG, ZONDER RISICO'S EN GEEN VERBINTENISSEN!

Als u vandaag actie onderneemt en van een van onze proefaanbiedingen profiteert, zal ik u mijn persoonlijke garantie geven dat als u niet tevreden bent met uw vechtsportervaring, u een terugbetaling van 100% op uw proefinvestering ontvangt.

Je hebt niets te verliezen! Ik dring er echter bij u op aan om uw proefaanbieding te verhaasten en in te wisselen, omdat ik u niet kan vertellen hoe vaak we mensen moeten afwijzen omdat onze lessen zijn geboekt. Al onze lessen hebben beperkte beschikbare ruimte, dus handel nu!

KIES EEN GEPAST PROGRAMMA: :

Kinderen

2 Online Aanbiedingen Beschikbaar

Volwassen

2 Online Aanbiedingen Beschikbaar

Super leuk voor kinderen! Ze leren met respect om gaan met elkaar! Zich zelf leren verdedigen en leren vallen. Ook voor het zelfvertrouwen is het erg goed. Zelf volg ik sinds kort de Strong Woman groep erg leuk om te doen.

Clarissa

Hardinxveld

Uitstekende manier van lesgeven die voor iedereen begrijpbaar is. Hier ben je geen nummertje maar een persoon die er toe doet.

Anna Visser

Hardinxveld