Super hero cursus!

Na de zomervakantie starten we met een nieuwe cursus van 6 weken.
Namelijk de super hero cursus, deze cursus is is in een verhaal lijn opgezet.
De deelnemers mogen zelf als hun eigen held meedoen aan deze cursus.
Plezier maken is het sleutelwoord. Ze leren van alles Coördinatie, samenwerken door puzzels op te lossen. Judo technieken, zwaard vechten en de vliegende trap.

Wat Judo Betekent voor de Jeugd

jeugd judo

Judo is meer dan alleen een sport; het is een levenswijze die een diepe en blijvende impact kan hebben op de jeugd. Bij onze judo-club zien we dagelijks hoe deze bijzondere krijgskunst bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren op verschillende vlakken.

Wat betekent judo
Wat Betekent judo

Zelfvertrouwen en Discipline

Judo leert jongeren om vertrouwen in zichzelf te hebben. Door het oefenen van verschillende technieken en het behalen van nieuwe graden, ontwikkelen ze een gevoel van trots en eigenwaarde. De structuur van judo, met zijn duidelijke regels en etiquette, bevordert discipline en respect, zowel op als buiten de mat.

Fysieke Fitheid en Gezondheid

Judo is een volledige lichaamstraining die helpt bij het verbeteren van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het regelmatig beoefenen van judo bevordert een gezonde levensstijl en helpt jongeren om actief en fit te blijven.

Sociale Vaardigheden en Vriendschappen

In onze sportschool draait het niet alleen om individuele prestaties, maar ook om samenwerking en respect voor elkaar. Jongeren leren om met verschillende partners te trainen, wat hun sociale vaardigheden versterkt en leidt tot hechte vriendschappen. De teamgeest die binnen de club heerst, zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Zelfverdediging en Veiligheid

Een belangrijk aspect van judo is het leren van zelfverdedigingstechnieken. Deze vaardigheden geven jongeren niet alleen de middelen om zichzelf te beschermen indien nodig, maar ook een gevoel van veiligheid en zekerheid in hun dagelijkse leven.

Doorzettingsvermogen en Probleemoplossend Vermogen

Judo leert jongeren om nooit op te geven en altijd te blijven streven naar verbetering. De uitdagingen die ze tegenkomen op de mat – of het nu gaat om het leren van een nieuwe worp of het overwinnen van een moeilijke tegenstander – helpen hen om doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.

Bij onze sportschool zijn we trots op de positieve invloed die judo heeft op de levens van jonge mensen. We nodigen alle ouders en jongeren uit om deze reis met ons te beginnen en te ontdekken hoe judo kan bijdragen aan een gezonde, gelukkige en succesvolle toekomst.

Kom langs voor een proefles en ervaar zelf de vele voordelen van judo voor de jeugd!

Samen Sterk, Samen Judo!


Wij hopen je snel te zien op de mat!

Scroll naar boven