Super hero cursus!

Na de zomervakantie starten we met een nieuwe cursus van 6 weken.
Namelijk de super hero cursus, deze cursus is is in een verhaal lijn opgezet.
De deelnemers mogen zelf als hun eigen held meedoen aan deze cursus.
Plezier maken is het sleutelwoord. Ze leren van alles Coördinatie, samenwerken door puzzels op te lossen. Judo technieken, zwaard vechten en de vliegende trap.

Wat Peuter Budo Betekent voor Kinderen van 2,5 tot en met 4 Jaar

Peuter Budo

Peuter Budo is een speelse en educatieve manier om de allerkleinsten kennis te laten maken met de wereld van de krijgskunst. Bij onze Budo-club bieden we een speciaal programma aan voor kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar, waar ze op een veilige en leuke manier de basisprincipes van budo leren.

Peuter budo
Peuter Budo

Ontwikkeling van Motorische Vaardigheden

Peuter Budo helpt jonge kinderen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Door middel van speelse oefeningen en activiteiten verbeteren ze hun balans, coördinatie, en lichaamsbewustzijn. Dit legt een stevige basis voor hun verdere fysieke ontwikkeling.

Bevordering van Sociale Vaardigheden

In onze Peuter Budo-lessen leren kinderen om samen te werken en respect voor elkaar te hebben. Ze maken kennis met basisregels en leren hoe ze met anderen om moeten gaan. Dit helpt bij de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Veiligheid en Zelfvertrouwen

Peuter Budo leert kinderen op een speelse manier hoe ze zich veilig kunnen bewegen en hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Dit vergroot hun zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat ze zich zekerder voelen in verschillende situaties.

Discipline en Respect

Hoewel de lessen speels en leuk zijn, leren kinderen ook belangrijke waarden zoals discipline en respect. Ze leren om te luisteren naar de instructeur, om te wachten op hun beurt en om met respect met hun maatjes om te gaan.

Plezier en Beweging

Het belangrijkste aspect van Peuter Budo is het plezier dat kinderen hebben tijdens de lessen. Door middel van spelletjes, rollenspellen en eenvoudige technieken ontdekken ze hoe leuk bewegen kan zijn. Dit enthousiasme voor sport en beweging kan een leven lang meegaan.

Bij onze Budo-club zijn we ervan overtuigd dat Peuter Budo een geweldige start is voor jonge kinderen om actief en gezond op te groeien. We nodigen alle ouders en hun peuters uit om deel te nemen aan onze lessen en samen de voordelen van Peuter Budo te ontdekken.

Kom en Doe Mee met Peuter Budo!


Wij hopen jullie snel te zien op de mat!

Scroll naar boven