Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Anti pest tips

Geplaatst: March 17, 2019

Bij Budoclub Tryitout  zetten we ons in om onze studenten en kinderen in onze gemeenschap mondiger te maken. Daarom bespreken we in dit artikel enkele tips om uw kind extra tactieken te geven om confrontaties te voorkomen en hun zelfvertrouwen te vergroten. We leren deze strategieën in onze vechtsport school en onze studenten vinden ze erg nuttig. (stop, hou op!)

Kinderen durven niet vertellen dat ze gepest worden. Ze hebben schrik dat ouders en leraren fout zullen reageren. Wat zijn de foutste reacties en waarom? En hoe pak je het probleem dan wel aan? De eerste stap om te praten over pesten: bepaal in welke rol je kind zich bevindt. Reageer dan gepast zonder het vertrouwen van je kind te schenden.

Kinderen hebben na de zomervakantie te maken met veel stressvolle nieuwe situaties, zoals nieuwe school, nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en het laatste wat we willen is dat ze ook te maken krijgen met eventuele pestsituaties die zich kunnen voordoen. Wacht dus niet tot de zomervakantie maar start nu met lessen bij Budoclub Tryitout.


Te moe om te oefenen? Krijg energie doormiddel van vechtsporten!

Geplaatst: March 11, 2019

Heb jij ook wel eens excuses om niet te sporten? Is het te koud, te nat, te donker of te warm? Eén van de meest gehoorde excuses om niet te sporten is tijdgebrek. Je werkt, volgt een opleiding, hebt kinderen en een druk sociaal leven… Allemaal dingen die tijd en aandacht van je vragen. Logisch dat sporten erbij in schiet. Toch? Houd jezelf niet langer voor de gek.

Vaak heb je namelijk wel tijd hebt om voor de TV te hangen of te Facebooken. Besteed je die tijd aan sporten, dan geeft je dat niet alleen meer energie en een betere gezondheid. Je kunt je ook beter concentreren en bent productiever en dus efficiënter. Zo houd je nog eens tijd over!


Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Geplaatst: March 11, 2019

Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Welkom bij onze nieuwe website! We zijn trots om Hardinxveld en Rotterdam te dienen met ons kindervechtsport programma! Bij Budoclub Tryitout werken we er hard aan om ons uiterste best te doen voor elke persoon die door onze deuren loopt. En jij zou de volgende zijn! We bieden in Hardinxveld en Rotterdam een praktische benadering van ons kinder programma aan. Je hebt geen voorafgaande ervaring nodig om te slagen! Bezoek ons bij Budoclub Tryitout en ontdek zelf wat ons de beste vechtsportfaciliteit in Hardinxveld en Rotterdam maakt. Vul het formulier 'Verzoek om informatie' aan de onderkant van de pagina of kijk welke online aanbieding we voor u hebben. Boek vandaag nog een bezoek!  En vergeet niet om hieronder te klikken om ons te bezoeken op onze social media-pagina's !! ....


Hoe vechtsporten tieners kunnen helpen om onzekerheid te bestrijden

Geplaatst: March 03, 2019

Tiener zijn is moeilijk, met onbekende veranderingen in je lichaam en emoties en alle onzekerheden die daarbij horen. Alles wat het opgroeien makkelijker en leuker kan maken, is zeker welkom. Als je een tiener in huis hebt, kun je hun reis naar volwassenheid ondersteunen door ze in te schrijven voor vechtsportlessen. Dit zijn de manieren waarop vechtsporten tieners kunnen helpen:

Groepservaring

Vrienden maken en een gevoel van verbondenheid vinden zijn twee doelen die de meeste tieners hebben. Vechtkunsten bieden een omgeving om de sociale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Tijdens de trainingen leer je om te gaan met andere beoefenaars.


De verrassende overeenkomsten tussen Fortnite en Judo

Geplaatst: February 25, 2019

Fortnite Battle Royale is op dit moment verreweg het populairste videospel, dus de kans is groot dat je genoeg meningen hebt gehoord. We zijn hier om een ander perspectief te delen.

Maar laten we eerst de basis van Fortnite bespreken. Als je op mij lijkt, is je kennis van de huidige videogames mogelijk wat beperkt, dus hier is de kern. Fortnite Battle Royale is een gratis te spelen multiplayer-videogame, waarbij je uiteindelijk als laatste speler in leven moet zijn. Dit kan worden gedaan door te doden of te ontsnappen aan je tegenstanders.

Het spel speelt zich af op een eiland met een verzameling willekeurige wapens verspreid over het eiland. Het eiland heeft ook een "veilige zone" die langzaam krimpt terwijl het spel doorgaat. Als je te veel buiten deze veilige zone doorbrengt, zul je langzaam sterven.


 1 Older Post