Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Clinic CardioBoxing vanaf 13+

Geplaatst: March 22, 2019

Vrijdag 26 april op onze locatie in Rotterdam Lagelandsepad 10 om 20:00 gaan we een speciaal evenement organiseren. Namelijk CardioBoxing, cardioboxing staat garant voor zeer goede workout.

Tijdens de les van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. Voor de clinic laten we niemand anders dan Sandy Theunisse de les verzorgen. Sandy is aan gesloten bij CardioBoxing Nederland en staat garant voor Fun, Conditie en Techniek.


Vechtsport niet alleen voor kinderen.

Geplaatst: March 20, 2019

Veel jonge kinderen groeien op met vechtsporten als een van hun eerste competitieve sportactiviteiten. Het is niet alleen een geweldige activiteit die de deelnemers fysiek actief houdt, maar het wekt een gevoel van prestatie en ethiek op, terwijl je je opwerkt naar het verdienen van een zwarte band. Zelfs als je geen eerdere ervaring hebt met vechtsporten zijn hier acht redenen waarom het nog steeds een geweldige activiteit is om te doen, ook als volwassene. 

Vechtsporten is niet alleen voor kinderen!

Zo veel voordelen:


Anti pest tips

Geplaatst: March 17, 2019

Bij Budoclub Tryitout  zetten we ons in om onze studenten en kinderen in onze gemeenschap mondiger te maken. Daarom bespreken we in dit artikel enkele tips om uw kind extra tactieken te geven om confrontaties te voorkomen en hun zelfvertrouwen te vergroten. We leren deze strategieën in onze vechtsport school en onze studenten vinden ze erg nuttig. (stop, hou op!)

Kinderen durven niet vertellen dat ze gepest worden. Ze hebben schrik dat ouders en leraren fout zullen reageren. Wat zijn de foutste reacties en waarom? En hoe pak je het probleem dan wel aan? De eerste stap om te praten over pesten: bepaal in welke rol je kind zich bevindt. Reageer dan gepast zonder het vertrouwen van je kind te schenden.

Kinderen hebben na de zomervakantie te maken met veel stressvolle nieuwe situaties, zoals nieuwe school, nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en het laatste wat we willen is dat ze ook te maken krijgen met eventuele pestsituaties die zich kunnen voordoen. Wacht dus niet tot de zomervakantie maar start nu met lessen bij Budoclub Tryitout.


Te moe om te oefenen? Krijg energie doormiddel van vechtsporten!

Geplaatst: March 11, 2019

Heb jij ook wel eens excuses om niet te sporten? Is het te koud, te nat, te donker of te warm? Eén van de meest gehoorde excuses om niet te sporten is tijdgebrek. Je werkt, volgt een opleiding, hebt kinderen en een druk sociaal leven… Allemaal dingen die tijd en aandacht van je vragen. Logisch dat sporten erbij in schiet. Toch? Houd jezelf niet langer voor de gek.

Vaak heb je namelijk wel tijd hebt om voor de TV te hangen of te Facebooken. Besteed je die tijd aan sporten, dan geeft je dat niet alleen meer energie en een betere gezondheid. Je kunt je ook beter concentreren en bent productiever en dus efficiënter. Zo houd je nog eens tijd over!


Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Geplaatst: March 11, 2019

Doe mee met ons voor het beste vechtsport programma voor kinderen in Hardinxveld en Rotterdam!

Welkom bij onze nieuwe website! We zijn trots om Hardinxveld en Rotterdam te dienen met ons kindervechtsport programma! Bij Budoclub Tryitout werken we er hard aan om ons uiterste best te doen voor elke persoon die door onze deuren loopt. En jij zou de volgende zijn! We bieden in Hardinxveld en Rotterdam een praktische benadering van ons kinder programma aan. Je hebt geen voorafgaande ervaring nodig om te slagen! Bezoek ons bij Budoclub Tryitout en ontdek zelf wat ons de beste vechtsportfaciliteit in Hardinxveld en Rotterdam maakt. Vul het formulier 'Verzoek om informatie' aan de onderkant van de pagina of kijk welke online aanbieding we voor u hebben. Boek vandaag nog een bezoek!  En vergeet niet om hieronder te klikken om ons te bezoeken op onze social media-pagina's !! ....


 1 Older Post