Probeer een Gratis Les

Budoclub Tryitout

Woensdag 17 juli aangepast les rooster

Geplaatst: July 09, 2019

Beste leden en bezoekers,

Woensdag 17 juli hebben we aangespast les rooster i.v.m. met ons uitje naar de Mcdonalds.

Alleen de tuimel en stoeien les zal doorgaan van 14:00 - 14:45.


September Actie

Geplaatst: July 09, 2019

Beste Bezoeker,

Welkom op onze website.

Vanaf 19 juli tot 31 augustus doen wij het rustig aan en zijn er geen judo en ju jutsu lessen.


De verrassende overeenkomsten tussen Fortnite en Judo

Geplaatst: June 11, 2019

Fortnite Battle Royale is op dit moment verreweg het populairste videospel, dus de kans is groot dat je genoeg meningen hebt gehoord. We zijn hier om een ander perspectief te delen.

Maar laten we eerst de basis van Fortnite bespreken. Als je op mij lijkt, is je kennis van de huidige videogames mogelijk wat beperkt, dus hier is de kern. Fortnite Battle Royale is een gratis te spelen multiplayer-videogame, waarbij je uiteindelijk als laatste speler in leven moet zijn. Dit kan worden gedaan door te doden of te ontsnappen aan je tegenstanders.

Het spel speelt zich af op een eiland met een verzameling willekeurige wapens verspreid over het eiland. Het eiland heeft ook een "veilige zone" die langzaam krimpt terwijl het spel doorgaat. Als je te veel buiten deze veilige zone doorbrengt, zul je langzaam sterven.


Hoe vechtsporten tieners kunnen helpen om onzekerheid te bestrijden

Geplaatst: June 11, 2019

Tiener zijn is moeilijk, met onbekende veranderingen in je lichaam en emoties en alle onzekerheden die daarbij horen. Alles wat het opgroeien makkelijker en leuker kan maken, is zeker welkom. Als je een tiener in huis hebt, kun je hun reis naar volwassenheid ondersteunen door ze in te schrijven voor vechtsportlessen. Dit zijn de manieren waarop vechtsporten tieners kunnen helpen:

Groepservaring

Vrienden maken en een gevoel van verbondenheid vinden zijn twee doelen die de meeste tieners hebben. Vechtkunsten bieden een omgeving om de sociale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Tijdens de trainingen leer je om te gaan met andere beoefenaars.


Te moe om te oefenen? Krijg energie doormiddel van vechtsporten!

Geplaatst: June 11, 2019

Heb jij ook wel eens excuses om niet te sporten? Is het te koud, te nat, te donker of te warm? Eén van de meest gehoorde excuses om niet te sporten is tijdgebrek. Je werkt, volgt een opleiding, hebt kinderen en een druk sociaal leven… Allemaal dingen die tijd en aandacht van je vragen. Logisch dat sporten erbij in schiet. Toch? Houd jezelf niet langer voor de gek.

Vaak heb je namelijk wel tijd hebt om voor de TV te hangen of te Facebooken. Besteed je die tijd aan sporten, dan geeft je dat niet alleen meer energie en een betere gezondheid. Je kunt je ook beter concentreren en bent productiever en dus efficiënter. Zo houd je nog eens tijd over!


 1 Older Post